nešto i za kumove

Javna nabava

Javna nabava zanimljiv je oblik društvene igre Monopoly razvijen u kapitalističkom društvu 20. i 21. stoljeća osobito ako ovu igru igrate u Hrvatskoj.

U toj igri sve je regulirano Zakonom, a zakon kao zakon ne bi bio zanimljiv ako se ne može obezakoniti. Pronađi rupu ili zaobiđi Zakon preteče su patentirane u Hrvatskoj, a pravila igre razumiju samo povlašteni (čitaj odabrani) igrači. 

VKP doskočio je zakulisnim igrama Javne Nabave te, prvi u Republici donio odluku o Javnom Transparentom činu Javnog Nabavljanja. 

Upravni odbor Javne Nabave VKP-a: 1. Intendant i sestra mu, 2. Šaman, 3. Gđa. Ona ili Gdin. On-ovisno o mjesecu, 4. Kum Nacionalne Prvakinje Opere br 7., 5. Njegov brat Stanislav i pripadajuća rodbina, 15. Susjed od Tehničkog direktora, 16. Njegova pripadajuća rodbina, 18. Zmija iz Vrta, 19. Prijateljica Petra Klepca, 20. Gradonačelnik Ševala, 21. Gost Javne Nabave – zvijezda mjeseca (netko s puno love), 22. Neki tamo, 23. Slučajni prolaznici, 46. Dobavljači, 47. Ponuđači i drugi.

Molimo Kumove i ostale osobe bliske članovima Upravnog Odbora da se privatno jave svojim kontaktima, a preostale da se jave na službenu listu čekanja. 

I ne zaboravite, Javna Nabava samo je igra u kojoj samo snaLažljivi preživljavaju.