Promjene raspoloženja u VKP

Intendat dao otakaz! Pa se vratio.

Sri

14

lis.

14:25 H

Vijest

Svađa te fizičko sukobljavanje Intendanta i Grafičkog Dizajnera bili su uzrok prekida kulturne proizvodnje VKP-a koja se dogodila u Zgradi prošloga petka. „Oko 11 sati iz Ureda Intendanta začula sam glasnu raspravu Šefa i dizajnera nakon čega je nastupila opća hajka kojoj su uz mene, svjedočili Zaposlenici i njihovi Suradnici koji su se u tom trenutku zatekli u Zgradi“ – izjavila je tajnica Intendanta.

Doznaje se da je uzrok svađi neslaganje dvaju aktera nemilog događaja po pitanju završnog vizualnog idejnog rješenja identiteta logotipa Kazališta. Grafički Dizajner izvukao je deblji kraj te je ostao bez dva konca koja su mu (uz brzu intervenciju Lutkarskog Tehnologa) ubrzo ušivena natrag. Doznajemo da se dobro osjeća nakon zahvata. Nakon eskalacije u petak, Intendant se vratio u utorak na posao noseći domaći štrudl od jabuka kolegi Grafičkom Dizajneru kao znak isprike i pomirenja. Još se ne zna kako će izgledati završno vizualno idejno rješenje identiteta logotipa Kazališta.

„Izgledalo je kao da tasmanijska neman hara kazalištem“ – izjavio je Kazališni Šaptač, vidno potresen situacijom čiji smo iskaz uhvatili na licu mjesta.