glavni krivci za vrhunsku zabavu

Djelatnici

Vanjski

Vanjski je vanjski urednik za razvoj publike. Komunicira s potencijalnom publikom na više nivoa.

Vanjski svijet koji ga okružuje njegova je inspiracija te u slobodno vrijeme što više vremena provodi u vanjskom svijetu.

Ova

Ova Sova dolazi s dalekog sjevera. Pala je kao Djed Mraz samo ne u kamin već na autohtonu Jelu u Gorskom kotaru. Jela joj je preporučila da se javi u VKP da im treba padobranaca.

Iz priloženog očito je da nam se obratila. Karijeru u VKP-u započinje pojavljivanjem u "Prugastoj" - novom serijalu našeg kazališta.

Platipus

Član ansambla VKP-a već nekoliko tjedana. Voli bojati svijet oko sebe.

Čudnovati kljunaš (lat. Ornithorhynchus anatinus) je oviparan sisavac iz Australije. Vrsta je jedini predstavnik porodice kljunaša (Ornithorhynchidae). Čini jedinu od četiri živuće vrste podrazreda prasisavaca (Protheria) i od svih drugih sisavaca razlikuje se time što ne koti žive mlade, nego legu jaja.

Medvjed-Pas

Krivo je zašiven u tvornici lutaka te je time postao jedan od aktera u novom serijalu VKP-a. "Prugasta".

Legenda kaže kako je osoba zadužena za prišivanje glava toga dana kada je nastao bila jako uzrujana jer ju je boljela glava te je ne obraćajući pažnju zašila glavu psa na tijelo medvjeda te nakon što je shvatila što je napravila "Ah sada me manje boli glava"

Žej

No ej kil ijok evs atič i ešip ovirk.

Pametnom dosta. Radi iz home offica poslove vezane za PR i promociju VKP-a.

Morski vuk

On je pravi morski vuk (ili pas), a zapravo je dupin. Intendant VKP spasio ga je od nesterne sudbine jer jer bio zatočen u akvariju zlokobnog čuvara. Budući da je pas-odnosno vuk tj. dupin bio je atrakcija od koje je zlokobnik imao veliku zaradu.

Kao jedini morski pas na svijetu koji se kreće kao dupin postao je jedna od glavnih atrakcija VKP-a koji mu naravno pruža puno bolje uvjete života od zlokobnjaka.

Maga Rac

Sanja o tome da postane svjetske mega popularna rap zvijezda.

U slobodno vrijeme volontira na poziciji spremača VKP-a i kao lik u serijalu "Prugasta"

Pas As

Zadužen je za koordinaciju koordinacije koordinatora projekta VKP-a "Prugasta".

Uz koordinaciju koordinacije koordniatoira projekta djeluje i kao glumac u istoimenoj seriji.

“Straš ILO”

Rođena je kao lutka za malu djecu, a igrom slučaja zbog potreba snimanja serije u sklopu VKP-a postaje "Strašilo" koje neuspješno plaši prisutne oko sebe.

Poskrivečki jede čokoladu dok gleda kazališne predstave jer "nema ništa slađe od kazališta i čokolade" - kazala/o/lo je za jedan intervju.

Noso Rog

Rođen u sloveniji gdje djeluje kao samostalni referent za knjigovodstvena pitanja. Igrom slučaja završio je na dramskoj radionici i od tada zavolio teatar.

2020. godine daje otkaz samome sebi i priključuje se dramskoj grupi VKP-a.