istine, laži, umjetnost i prevare

Opera, Drama, Balet

Pogledajte susret dva stara prijatelja, njihove ekspresije lica i tok misli. Možete li zamisliti što se sve može dogoditi za jedne obične pauze?!
Kroz plesne taktove današnjice doskakutali smo i do odgovora na pitanje koje već danima trese estradu. Cijenjeni plesački duo odgovara na pitanje koje ime je pravo ime. Mercedes ili BMW?
Pogledajte svježinu koju nam donosi novi i tajnoviti član ansambla, stanoviti Herr Schmidt. Završio je najprestižnije glumačke škole Balkana, a nije mu ni lutkarstvo strano, no na svjetskim daskama se proslavio upravo sa ženskim ulogama, kakvu utjelovljuje i u VKP prvijencu.
Mjesto gdje glamur pršti svim svojim tonovima, gdje crveni tepih nije dovoljno crven, a šampanjac nije dovoljno pjenušav. To je večer gdje je važnije biti viđen nego vidjeti, to je večer gdje su lože važnije od stolica, to je večer zlata i štukatura, onih koje su preživjele zadnji potres.
Donosimo vam poetski kutak Virtualnog kazališta Promjena u kojoj spajamo dašak prošlosti, koji govori o današnjici i možebitno o sutrašnjosti.
Kviz kazališnog znanja do sada nije podbacio, pitanja koja ni najveći kvizni sladokusci ne očekuju. Znate li vi odgovor? VKP vam nudi posebnu nagradu, prijavite se na Newslette, točno odgovorite i garantiramo vam zabacvu za cijelu obitelj.
Dvije prijateljice odlaze na koncert, nakon dugog vremena. Očekuje ih velika avantura.
Kako naša kazališna djelatnost nije previše financijski rentabilna u okruženju, Intendant je pokrenuo posebnu inicijativu. Kazališno vijeće je otvorilo posebnu telefonsku trgovinu sa još posebnijim artiklima. Također, svi kupci imaju jedinstvenu priliku čuti glas svojih voljenih glumaca, koji u slobodno vrijeme rade na telefonskim linijama prodaje specijalnih artikala kako bi kazalište uopće moglo funkcionirati. I zato nazovite i vi te postanite vlasnici posebnih antena za detekciju namjera u manje od tri rečenice!
Kao i svake srijede zaigrajte naš kazališni kviz i provjerite vaše znanje. Vaš odgovor pošaljite na našu mail adresu te osvojite jednu od nagrada.Iako se zemlja i dalje trese mi ne odustajemo. Umjetnici ne napuštaju brod i kada on tone!