Slijede ga osobe iz kulturnog miljea

Pale Sam Na Svijetu preselio u VKP!

Sri

14

lis.

14:26 H

Vijest

Danas u 10 h na tiskovnoj konferenciji održanoj ispred Zgrade VKP-a, Pale Sam Na Svijetu izjavio je da svoju adresu trenutačno seli u Zgradu VKP-a. “Tamo barem neću biti sam” – izjavio je, dodavši kako će direktno iz Zgrade dati doprinos radu i punu podršku Virtualnom Kazalištu Promjena. Na pitanje novinara o tome da li su njegove radnje politički motivirane u potpunosti je negirao navod dotičnog. Do 21 sat njegov primjer slijede i Petar Pan, Trnoružica, Sova iz Bambija, Štikla iz Pepeljuge i Vreća od Mačka. Do ponoći se očekuje još veći broj podupiratelja VKP-a.

Sindikat trenutačno radi na reorganizaciji kapaciteta smještaja u Zgradi te će na sljedećoj sjednici proglasiti  plan i raspored rada, raspored prostora za probe i način prijave za snimanja na virtualnim scenama, kućnog reda i mira te imenovati kazališne redare koji će paziti da se unutar zgrade održava dobra, gotovo „luda“ atmosfera 24/7.

Na pitanje novinara da spomenuti način djeluje pomalo neozbiljno, Intendant je kratko odgovorio kako su djelatnici Kazališta Lutke! -vidno uznemiren pitanjem dotičnog.