Zbog zviždača dodatne mjere osiguranja u kazalištu

Intendant u potrazi za kazališnim zviždačem !!!

Sub

31

lis.

18:41 H

Vijest

Afera koja trese kazalište zadnjih dana, dobiva novu dimenziju. I Kazališno vijeće, Intendant te sam Ministar u svojim izjavama nedvojbeno ukazuju na postojanje zviždača u kazalištu. Sve izjave snažno podcrtavaju nekorektnost, nekolegijalnost i nemoral osobe koja se obratila medijima sa informacijama o poslovanju kazališta.
Ako krenemo od samog početka, poznato je da je kazališni portal dobio informacije o netransparentnom trošenju novaca namijenjenom obnovi garderoba, hodnika i zahoda. Te informacije dolazile su na kapaljku no nedvosmisleno i jasno u više navrata. Kazališno vijeće usvojilo je prenamjenu navedenih sredstava u svrhu nabave zaštitnih pomičnih parkirnih stupića sa ugrađenim alarmom i kamerama treće generacije kojima bi se opremila parkirališta ispred kazališta koja koriste sam Intendant te nekeoliko njemu najbližih suradnika. Nakon izglasavanja naruđbe za spomenute parkirne stupiće domar i vatrogasac su se fizički obračunali pred prostorijom u kojoj je Kazališno vijeće i zasjedalo. “Tuča” je završila da su oba odvedena u bolnicu sa povredama glave i uništenim uniformama. Potom se vatrogasac odbio vratiti na posao dok je domar zatražio pravnu pomoć kod sindikata kazališta.
Apsurdu ovdje nije kraj, jer je Intendant na konto uništenih uniformi iz kazališne blagajne izvadio više tisuća kuna te sebi privatno kupio nekoliko skupocjenih odijela. Čak nije pokušao niti prikriti svoj ćin, već se danima šepurio odjelima po hodnicima u kazalištu.
I završno, kada su naručeni stupići dostavljeni, svi članovi Kazališnog vijeća donijeli su odluku o dodatnoj naruđbi za njihova parkirna mjesta jer je stupiće moguće personalizirati, dati im određenu boju i glazbu, kao i programirati za razgovor sa nadređenima.

I Završno, kako se u kazalištu pojavio zviždač, Intendant je odlučio uvesti dodatne mjere osiguranja te od istog proizvođača instalirati poseban detektor istine na službenom ulazu u kazalište.