glumci na sanjkanju

Kolektivni godišnji za umjetničko osoblje

Ned

10

sij.

18:00 H

Vijest

Prvo je Intendant, pa onda i Kazališno vijeće donijelo odluku o kolektivnom godišnjem odmoru za umjetničke članove  VKP-a u trajanju od 10 dana, ili do kopnjenja snijega na popularnom zagrebačkom sanjkalištu.


Kako se ustrajalo na odluci postavljanja tradicionalnog sanjkališta na Cmroku kao i svake godine, kako nije pandemija, a kasnije ni neki od više stotina potresa utjecao na ponovno preispitivanje prekrasne i sportom nadahnute inicijative u njezino odustajanje, a kasnije niti izrazito tople vremenske prilike, sanjkalište se uspjelo otvoriti te su stanovnici metropole nahrupili na Cmrok čime se samo potvrdila ispravnost i ingenioznost navedene inicijative.
Time je omogućeno i našim zaposlenicima konzumiranje iste u minimalnom trajanju od deset dana. Jedina obaveza umjetničkog osoblja kazališta je objavljivanje foto selfija u akciji sanjkanja svakoga dana na društvenim mrežama.Ova inicijativa služi za relaksaciju teškog psihičkog stanja kolektiva, poticanje tjelesnih aktivnosti te promišljanje o prvim predizbornim lobiranjima. Naime, važno je naglasiti kako se sadašnja uprava odhrvala sa svim navedenim izazovima i omogućila prekrasne i pravovremene zimske radosti u svrhu još kvalitetnijeg života u našoj metropoli.Naglasili su da, ako je potrebno, snijeg će dovoziti i sa kamionima iz Slovenije i Austrije, jer naša metropola to zaslužuje. A postoji i sljemenska žičara koju se može također iskoristiti i za dovoz snijega sa Medvednice. Prema gore vozili bi se skijaši, dok bi se prema dolje transportirao snijeg za Cmrok.