Tri mjeseca emitiranja = preko 2.000 posjetitelja VKP-a

Kris Kross za 100. video Virtualnog kazališta Promjena

Uto

09

ožu.

18:00 H

Predstava

O Obljetnici

Virtualno kazalište Promjena zamišljen kao prvo virtualno kazalište na svijetu, a krenulo je s emitiranjem prije točno tri mjeseca, 9. prosinca 2020.

Do svoje svečane 100. izvedbe portal vkp.hr posjetilo više od 2000 gledatelja, a u proteklom razdoblju uspostavljeno je 12 različitih virtualnih pozornica i to u Delnicama, Prezidu, Rijeci, Zagrebu, Virovitici, Osijeku, Novom Sadu i Leskovcu koje svakodnevno proizvode i plasiraju potpuno nove kazališne virtualne minijature. Netom je Kazalište provelo i prvi javni poziv za osmišljavanje dramskog teksta za ovaj novi medijsko-kazališni format. Odabranim serijalom spisateljice Silvije Šesto “Prugasta”, VKP pokrenut će i virtualni kazališni program za djecu.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva kulture i medija RH kroz potpore programa Poduzetništva u kulturi i Digitalne prilagodbe programa.

O 100. izvedbi

Nešto što ste možda vidjeli ili vam se učinilo, a možda ste i čuli, ali niste sigurni,može poprimiti negativne konotacije i preokrenuti cijelu situaciju u suprotnom smjeru, ne nužno povoljnu za vas.