istine, laži, umjetnost i prevare

Opera, Drama, Balet

Autoanaliza i psihoanaliza ili neka od analiza dobra je danas.
Danas govorimo o ljubavi, o ljepoti i o neizostavnom maštanju.
Pandža je novi hit iz radionice ARF-a i Nikše M. Pogledajte i poslušajte uz VKP.
Branko, kako sam ga nazvala, odbačen je nakon što je sasušio svoje grane i odbacio svoje lišće, ostavljen da umire gledajući u valove. Danas je Uskrs i Branko izbacuje mlado lišće već šest mjeseci u svom novom domu, pored Kreše, Tvrtka, u međuvremenu su se pridružila još tri nedefinirana stabalca iz nekog kontejnera u kvartu i neki iscrpljeni sasušeni agrum još neznane sudbine. Čuvajte si svoje biljkice, one su čista ljubav i sreća.
Možda nam šunka, janjetina, rotkvice, mladi luk i jajca ispune očekivanja u nadolazećim mjesecima. Jer umjetnost i zabava nisu nam jača strana ni ove godine.
Ništa nije žalosnije od starca opterećenog godinama, koji osim svoje starosti, nema drugog dokaza da je živio.
Drak je serijal u 10 epizoda tokom kojeg cemo upoznati glavnog junaka i kako je došao do svoje moći, i kako tu moć koristi za opće dobro. Drak već desetljećima štiti ulice Jezgrograda no hoće li uspijeti dočekati mirovinu? Kriminal nikad ne spava i svaki dan može biti i posljednji.
Kazališne kvizdarije jedini su pravi kviz znanja na našim prostorima namijenjen također pravim kazališnim sladokuscima sa ovih prostora!