istine, laži, umjetnost i prevare

Opera, Drama, Balet

I nakon svih aktualnosti koje nismo mogli preskočit, vraćamo se jednom pravom pitanju za sladokusce. Još nismo podijelili sve vrijedne nagrade, naš inbox se puni, pa zaigrajte, okušajte vaše znanje, ali i sreću u Virtualnom kazalištu Promjena!
Nastavljamo sa serijom poetskih trenutaka naših legendarnih pisaca koji su svojim perom pisali davno, a čini se kao da su pisali danas.
Veliko pitanje se pojavilo ispred mamutice. Sudjelujte i pomognite. Jer puno je zanimljivih stanara i teško se odlučiti.
Bitanga TV nastavlja svojim serijalom “Kroz pustinju i prašinu” u terminu matineje subotom. Jer istina je samo jedna, i njoj nema zastare.
Pogledajte susret dva stara prijatelja, njihove ekspresije lica i tok misli. Možete li zamisliti što se sve može dogoditi za jedne obične pauze?!
Kroz plesne taktove današnjice doskakutali smo i do odgovora na pitanje koje već danima trese estradu. Cijenjeni plesački duo odgovara na pitanje koje ime je pravo ime. Mercedes ili BMW?
Pogledajte svježinu koju nam donosi novi i tajnoviti član ansambla, stanoviti Herr Schmidt. Završio je najprestižnije glumačke škole Balkana, a nije mu ni lutkarstvo strano, no na svjetskim daskama se proslavio upravo sa ženskim ulogama, kakvu utjelovljuje i u VKP prvijencu.