istine, laži, umjetnost i prevare

Opera, Drama, Balet

Što se može očekivati od ove, najvažnije turističke sezone? Na koji se način uopće pripremiti uz sve otvorene nepoznanice? Kako će se putovati? Što će tražiti gosti, a koja ograničenja nametati pandemija? Kako će Hrvatska uvjeriti turiste da je sigurna destinacija? Hoće li biti predsezone? Brojna su pitanja otvorena – ima li odgovora na njih?
Premijera koja ostaje u virtualnom prostoru. Novi suradnik Virtualnog kazališta Promjena govori nam o povezanosti, ili o njezinoj relativniosti.
Ne postavljajući pitanja, krenuo je put slapa. Ni sam ne zna zašto, sakrio ju je od pogleda drugih ljudi. Hodao je s namjerom, s namjerom koja ga je neobjašnjivo ispunjavala, hodao je korakom ispunjenim lakoćom i jednom jedinom brigom, što će se danas dogoditi tamo, što će se dogoditi na slapu.
Dobri lik Arf morao je potražiti stručnu pomoć. A struka radi svoj posao. Uz adekvatnu naknadu.
Ja ih imam puno previse. Volim one s uzorcima, one u bojama, one “baršunaste”, one prugaste, posebno volim zebraste, na mrlje, na cvjetiće i na listiće. Ljetne volim i zimi, kupim i one koje su mi trenutno premale, jer nikad se ne zna. Tri su police, povremeno i četiri,a jedna je samo s kariranima.
I došao je kraj. Mislav Glandić sletio je na pravo mjesto. A uloga čeka novog kandidata.
Nakon svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, nakon svjetskog dana lutkarstva, počeo je Svjetski kongres Assitej-a. A naše lutke su samo naglasile!
Serija Školjke i Školjkaši – Intimni razgovori
Ponedjeljak je težak dan, prvi je u tjednu. U večernjim satima moramo se opustiti uz dobru monodramu.