istine, laži, umjetnost i prevare

Opera, Drama, Balet

Mjesto gdje glamur pršti svim svojim tonovima, gdje crveni tepih nije dovoljno crven, a šampanjac nije dovoljno pjenušav. To je večer gdje je važnije biti viđen nego vidjeti, to je večer gdje su lože važnije od stolica, to je večer zlata i štukatura, onih koje su preživjele zadnji potres.
Donosimo vam poetski kutak Virtualnog kazališta Promjena u kojoj spajamo dašak prošlosti, koji govori o današnjici i možebitno o sutrašnjosti.
Kviz kazališnog znanja do sada nije podbacio, pitanja koja ni najveći kvizni sladokusci ne očekuju. Znate li vi odgovor? VKP vam nudi posebnu nagradu, prijavite se na Newslette, točno odgovorite i garantiramo vam zabacvu za cijelu obitelj.
Dvije prijateljice odlaze na koncert, nakon dugog vremena. Očekuje ih velika avantura.
Kako naša kazališna djelatnost nije previše financijski rentabilna u okruženju, Intendant je pokrenuo posebnu inicijativu. Kazališno vijeće je otvorilo posebnu telefonsku trgovinu sa još posebnijim artiklima. Također, svi kupci imaju jedinstvenu priliku čuti glas svojih voljenih glumaca, koji u slobodno vrijeme rade na telefonskim linijama prodaje specijalnih artikala kako bi kazalište uopće moglo funkcionirati. I zato nazovite i vi te postanite vlasnici posebnih antena za detekciju namjera u manje od tri rečenice!
Kao i svake srijede zaigrajte naš kazališni kviz i provjerite vaše znanje. Vaš odgovor pošaljite na našu mail adresu te osvojite jednu od nagrada.Iako se zemlja i dalje trese mi ne odustajemo. Umjetnici ne napuštaju brod i kada on tone!
U potrazi za krivcem, za odgovornim, donosi nam posebne tenzije na pozornicu iako je sama inscenacija stara više od 20 godina. Makar je sve naivno i jednostavno, opet vas ostavlja u nevjerici.
Svečana ceremonija otvaranja Oltara domovine dogodila se nekoliko puta, pa stoga i naše Kazališno vijeće donosi odluku repriziranja iste, dok je god zainteresiranih gledatelja. Pogledajte tko je sve bio viđen i tko je sve došao vidjeti u produkciji Virtualnog kazališta promjena.Predstava puna preokreta koja stavlja hrvatskog umjetnika na mjesto u društvu koje mu i priliči.
Kako je najavio Intendant, na pozornicu VKP-a po prvi puta posavit ćemo predstavu u nastavcima. Pa sve dok ne iscrpimo temu. Literature posjedujemo dovoljno i tekstove otkupljujemo na dnevnoj bazi. Za vrijeme privremenog zatvaranja javne djelatnosti tehnička služba kazališta nije mirovala i opremila je nekoliko rasvjetnih mostova na pozornici novom i inteligentnom rasvjetom.
Virtualno kazalište priprema posebnu pozornicu za “DASKALIŠTE” a do tada kolege naši čvrsto i hrabro.